מתכון לעוגת יוגורט

אחרי שפעם אחת תכינו את העוגה הזו מבטיחה לכם, שתחזרו אליה מרוב שהיא קלה וטעימה. יש לה שני יתרונות משמעותיים. 

אחד, אפשר להכין אותה בכל וריאצה שרק תרצו ובכך לגוון אותה והשני, הכל מחושב על פי מיכל יוגרט קטן כך שלא מלכלכים כלים.

מצרכים : יוגורט 200 גרם גביע שמן גביע סוכר 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל

אופן הכנה : לערבב לעיסה ללא גושים להוסיף 3 גביעים קמח תופח לערבב שוב להכניס לתבנית עגולה עם חור באמצע, משומנת עם מעטפת סוכר, ל 45 דקות בתנור 160 מעלות. כמובן שהזמן משתנה בהתאם לתנור.

הכנתי עכשיו עם קצת קינמון. אבל אפשר להוסיף לבלילה כל מה שעולה בדמיונכם – תותים, אגסים, פרוסות דקות של תפוחים מקולפים (זה ממש נמס בפנים), כמה כפות של נוטלה או כל ריבה, ממרח שאוהבים. מומלץ להוסיף עם כף בתוך גומות, אחרי שכבר מזגנו את הבלילה לתבנית, בלי לערבב, כדי שישארו גושים. 

בתאבון

השארת תגובה